NK Strandrace bij De Deining

Door jouw deelname steun je de Stichting Terre. Deze stichting komt op voor kinderen met het RETT-syndroom (een ontwikkelingsstoornis van het zenuwstelsel (met name in de hersenstam)).

NK Strandrace – D-day 100% doet mee aan de landelijke KNWU-competitie voor strandraces.

Het parcours van Deining D-Day 100% Strandrace is 38 km: Castricum–Egmond Binnen–Pier–Egmond Binnen–Castricum.

De strandrace is bedoeld voor zowel recreanten als wedstrijdrenners en wordt onderverdeeld in een vrouwen- en een mannen-klassement.

De race voor licentiehouders gaat om 11:00 uur van start. Niet-licentiehouders starten om 13:30 uur. Zowel de start als de finish vinden bij Deining plaats. Na de race is er een prijsuitreiking en mogelijkheid tot een gezellige borrel om over de race na te praten!

Inschrijven kan t/m 24 februari aanstaande via de KNWU. Wacht niet te lang want vol = vol!

Meer over De Deining